X

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

MASCOT NETWORK

ΣΑΠΦΟΥΣ 11, 54627 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310281146

email: info@insport.grWEB TV | ΓΗΠΕΔΑ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΝ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας
Νέα γενική συνέλευση του Αετού Βασιλικών
http://www.insport.gr/news.asp?code=1581

Ο Αετός Βασιλικών θα πραγματοποιήσει επαναληπτική γενική συνέλευση του συλλόγου την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 20.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Βασιλικών.

Διαβάστε παρακάτω τον λόγο της προέδρου του Αετού Βασιλικών:


"Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του Αετού Βασιλικών,

Θα ξεκινήσω με έναν απολογισμό της τελευταίας συνέλευσης του Δ.Σ. της ομάδας, όπου εκτός των άλλων, αποφασίστηκε η επανάληψή της για την ερχόμενη Τρίτη 22/05/2018, ώρα 20:30 και στο χώρο του Δημαρχείου, καθώς λειτούργησε περισσότερο σαν ενημέρωση από την πλευρά της διοίκησης, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις την ερχόμενη Τρίτη.

Τη συνάντηση χαρακτήρισε η έλλειψη συμμετοχής, αν και τόσο οι κάτοικοι, αλλά και όσοι πλαισιώνουν, στηρίζουν, συμμετέχουν στην ομάδα, είχαν ενημερωθεί εγκαίρως.
Παρόντες ήταν, πέρα από τα 10 μέλη της σημερινής διοίκησης, λιγότερα από 20 άτομα, σε σύνολο περίπου 5,000 κατοίκων των Βασιλικών.

Αυτό, δυστυχώς, δηλώνει μια γενικότερη αδιαφορία των κατοίκων της πόλης, για την πορεία της τοπικής Ομάδας, μίας από τις παλαιότερες του Νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και την απαξίωση τόσο προς τα μέλη της διοίκησης αλλά και γενικότερα όλων των παιδιών που συμμετέχουν στα τμήματα του Αετού (αντρική ομάδα, junior κλπ).

Συνυπολογίζοντας το γεγονός πως μόνο τα μισά από τα μέλη της διοίκησης έχουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στα τμήματα, ενώ οι υπόλοιποι στηρίζουν την ομάδα μόνο από την αγάπη τους για αυτήν και για το ποδόσφαιρο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η ανάγκη στήριξης της ομάδας με νέα μέλη που θα μπουν στο Δ.Σ. και θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για την στήριξη του Αετού, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.

Την περασμένη Τρίτη, μετά από μακρά συζήτηση και ανάλυση όλων των πιθανών επιλογών της διοίκησης και με την προοπτική πως επιθυμία της είναι να αποχωρήσει από την ηγεσία του Αετού, αποφασίστηκε πως πρέπει να προχωρήσουμε σε συσπείρωση όλων των κατοίκων της πόλης, ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να παραδώσουμε κλειδιά και αρχεία της ομάδας στον Δήμαρχο Θέρμης και να αποχωρήσουμε αφήνοντας αυτόν να αναλάβει την ευθύνη της ομάδας.

Κάτι που ενδεχομένως θα φέρει τον Αετό, προ τετελεσμένων γεγονότων.

Σε αυτό το σημείο, θα ήταν καλό να ξαναθυμίσουμε τη συνεχή ανοδική πορεία της ομάδας, που ξεκίνησε από τη Γ κατηγορία και σταδιακά έφτασε μέχρι την Α, στην οποία θα παίζει και την επόμενη χρονιά. Το γεγονός αυτό, επιτεύχθηκε με τις συντονισμένες προσπάθειες των παικτών, των προπονητών, των μελών του Δ.Σ. αλλά και όλων των φίλων της ομάδας που την ακολουθούν και την στηρίζουν.

Κύριο μέλημα όλων των κατοίκων των Βασιλικών, πρέπει να είναι η υποστήριξη, κατά πρώτον των ακαδημιών, με συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων παιδιών της πόλης, καθώς είναι τα φυτώρια που θα αναδείξουν παίκτες άξιους και ικανούς να στελεχώσουν την αντρική ομάδα, στα επόμενα χρόνια. Αυτή την στιγμή στην 18αδα των τελευταίων αγώνων υπήρχαν 12 ΠΑΊΧΤΕΣ από τις ακαδημίες του ΑΕΤΟΎ ΜΑΣ των τελευταίων 5-6 ΧΡΌΝΩΝ.

Δίχως τις ακαδημίες, το μέλλον του Αετού διαγράφεται δύσκολο και αμφίβολο.

Όμως, για να γίνει αυτό και να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν, θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες, με εξωστρεφείς κινήσεις είτε προς τον οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό κύκλο των μελών, είτε μέσω ενημέρωσης στα σχολεία, γειτονιές, φροντιστήρια κλπ.

Κλείνοντας, να τονίσω πως επιθυμία της απερχόμενης διοίκησης είναι να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, έστω και εκτός Δ.Σ. αλλά πάντα με το ίδιο αίσθημα ευθύνης των τελευταίων ετών, για αυτό και απευθύνει έκκληση για μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου, στην προσεχή συνάντηση του Δ.Σ. του Αετού.
Σας ευχαριστώ.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟ Αετός Βασιλικών".
SITES ΟΜΙΛΟΥ

ORASI.TV
GOOGLEPAGES.GR
MASCOTNET.COM
MASCOTNET
MASCOT NETWORK LTD.