ΠΑΟ Κουφαλίων ή ΑΕ Ευόσμου; Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

  • Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας
  • Πριν από 11 ημέρες
  • 170 προβολές
img

ΠΑΟ Κουφαλίων ή ΑΕ Ευόσμου; Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες


Με παλαιότερο άρθρο μας (δείτε εδώ) είχαμε αναφερθεί στην περίπτωση της 2ης ομάδας που θα ανέβει στη Γ εθνική, ακολουθώντας αυτή του Εθνικού Σοχού.

Στη βαθμολογία «όπως πάγωσε» μετά το ξαφνικό stop δεύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟ Κουφαλίων και Τρίτη αυτή της ΑΕ Ευόσμου. Η εκκρεμότητα που υπάρχει είναι η ένταση της ΑΕ Ευόσμου κατά του κύρους του αγώνας με τον Φοίνικα Πολίχνης.

Αν η ένταση που βρίσκεται στην ΕΠΟ (και εκδικάστηκε χθες 20/5 όπως είχαμε γράψει πρώτοι σε σχετικό άρθρο μας), απορριφθεί τότε δεύτερη μένει η ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Αν η ένταση γίνει δεκτή τότε δεύτερη ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα, η ΑΕ Ευόσμου (με τη διαφορά τερμάτων) .

Στην ουσία το όλο θέμα εξαρτάται από την απόφαση της αρμόδια επιτροπής της ΕΠΟ για τη δεύτερη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα αναρριχηθεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.


Και ένα ακόμα θέμα

Η απόφαση της ΕΠΟ είναι σαφής ότι παγώνει το πρωτάθλημα και η βαθμολογία εκείνη τη στιγμή που βγήκε η απόφαση (της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή). Άρα ένα θέμα ακόμα που τίθεται είναι αν θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η απόφαση της ένστασης, καθώς τη στιγμή της διακοπής άλλη θα ήταν η βαθμολογία και άλλη θα είναι αν κερδίσει η ΑΕ Ευόσμου την υπόθεση. Είναι και αυτό ένα ακόμα νομικό θέμα.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η υπόθεση ακόμα και μετά την τελεσίδικη απόφαση της ΕΠΟ, «έχει πολύ δρόμο» και ότι θα μας απασχολήσει για αρκετές ακόμα εβδομάδες.