Τελικός Κυπέλλου Παλαιμάχων ΕΠΣ Μακεδονίας 2019-20 | Ούλωφ Πάλμε-Μενεμένη 4-3 (video+photos)


  
  • Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας
  • Πριν από 13 ημέρες
  • 206 προβολές

Η ομάδα Παλαιμάχων Ούλωφ Πάλμε κατέκτησε το 5ο Κύπελλο Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης αγων. περιόδου 2019 – 2020 κερδίζοντας στον Τελικό την ομάδα Παλαιμάχων Μενεμένης με σκορ 4-3 στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, οι αγωνιζόμενοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, πρόσφεραν υπέροχο θέαμα και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Νίκου Ποριάζη που υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μενεμένης.

Η ομάδα Παλαιμάχων «Ούλωφ Πάλμε» για να φτάσει στον Τελικό απέκλεισε στον ημιτελικό την ομάδα Παλαιμάχων της «ΑΕ Φαλήρου» στα πέναλτι με σκορ 5-4, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, την ομάδα Παλαιμάχων Συκεών (2-2 και στα πέναλτι 5-4) και την ομάδα Παλαιμάχων Ευόσμου (4-4 και στα πέναλτι 4-1).

Η ομάδα Παλαιμάχων «Μενεμένης» για να φτάσει στον Τελικό απέκλεισε στον ημιτελικό την ομάδα Παλαιμάχων «Βύσωνες» στα πέναλτι με σκορ 3-1, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, την ομάδα Παλαιμάχων Ανατολικού (3-2) και την ομάδα Παλαιμάχων Εργ. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (7-3).

Για την ομάδα Ούλωφ Πάλμε σκόραραν οι Γεωργακάκης, Γεωργιάδης Γ. (2), Μπόνου και για την ομάδα της Μενεμένης τα γκολ σημείωσαν οι Βλάχος Χρ. και Χρυσός (2)

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Ν. Μαρόπουλος, έχοντας ως βοηθούς τους κ. Γ. Αλμπάντη και Ι. Βακάλη, ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Δ. Παλάσκας. Ιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Β. Κελεσίδης.

ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ: Τουμπούζης, Χρηστίδης, Κουσίδης, Τσάκας, Ντάρτζαλης, Δαϊλίδης, Νεργιζής, Πολατίδης, Στεργιούλας, Γεωργακάκης, Γεωργιάδης Γ. (αγωνίστηκαν και οι Γκενόιλι, Λάκα, Μαυρίδης, Μπόνου, Πανταζόπουλος, Μελανίδης, Σεβαστίδης).

ΜΕΝΕΜΕΝΗ:Μούσιαρης, Κωστίδης, Χαλάς, Ποζίδης, Καρδέλης, Καζαντζίδης, Μουρατίδης, Βλάχος, Σταμούλης Κ., Χρυσός, Νικολαϊδης (έπαιξαν και οι Καντεμερίδης, Κυγαντίδης, Κούτλας, Ιντζίδης, Παρασιδης, Παπότης, Σταμούλης Χ., Ιστίκογλου)

Πριν από την έναρξη του αγώνα η Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και οι Παλαίμαχοι Μενεμένης απένειμαν πλακέτες στη μνήμη του Νίκου Ποριάζη που υπήρξε Πρόεδρος και Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μενεμένης και του Μανώλη Κυρλή που υπήρξε Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής. Τις πλακέτες παρέλαβαν η σύζυγος του Νίκου Ποριάζη, Στέλλα και τα παιδιά του Μανώλη Κυρλή.

Στην νικήτρια ομάδα το κύπελλο απένειμε η σύζυγος του Νίκου Ποριάζη, Στέλλα, τα μετάλλια απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, στους ηττημένους τα μετάλλια και το κύπελλο, απένειμε ο σύμβουλος της ΕΠΣΜ, Χρήστος Ντάγκας, στους διαιτητές τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Χαράλαμπος Νικολαϊδης και στον ιατρό ο Σάκης Ρετζέπης εκ μέρους των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Ταμίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, Στέφανος Τσίφκας σε συνεργασία με τον Μανώλη Παπαδόπουλο, σύμβουλο της ΕΠΣΜ και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της Ενωσης Σωματείων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, οι αντιδήμαρχοι, Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης, Μανώλης Ιωαννίδης, Γ. Καντζατζίδης, Γ. Κουσίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ. Απ. Φουκίδης και άλλοι.

Απονομές αναμνηστικών προ της ενάρξεως του αγώνα:


Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Απονομές και συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα:
img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img img