Πέσαμε σε νεκροθάφτες του αθλητισμού | Η Ελλάδα των αρνητικών παγκοσμίων ρεκόρ

  • Πριν από 14 ημέρες
  • 201 προβολές
img

Πέσαμε σε νεκροθάφτες του αθλητισμού | Η Ελλάδα των αρνητικών παγκοσμίων ρεκόρ


Είναι πλέον βέβαιο ότι οι ειδικοί με τις εισηγήσεις και αποφάσεις τους, έφεραν τον αθλητισμό στη σημείο μηδέν. Και από κοντά η πολιτική ηγεσία που βρήκε το εύκολο «Πονάει χέρι…κόβει χέρι».

Αθλητισμός. Η χώρα που τον γέννησε, τον έχει ως τελευταίο τροχό της αμάξης. Ένας κλάδος που συντηρεί χιλιάδες οικογένειες οικονομικά, ψυχικά και σε θέμα υγείας.

Την ώρα που τα πρωταθλήματα σε όλη των Ευρώπη σε λίγο θα μπουν στο δεύτερο γύρο, στην Ελλάδα βρισκόμαστε στην αγωνιστική … ΜΗΔΕΝ.

Ας μας εξηγήσει κάποιος ενώ κελαηδούν ότι «η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από άλλες χώρες», γιατί σημαντικές δραστηριότητες βρίσκονται σε διαρκή κώμα;


«Παγκόσμιο ρεκόρ»

Στο κλίμα αυτό είναι η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Καραϊσκάκη Άρτας, που μεταφέρει την απορία και την αγωνία των ανθρώπων του αθλητισμού:

Στα παγκόσμια ρεκόρ της Super League 2 αναφέρθηκε με ποστάρισμά του ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας, Στέλιος Μπέκας, αφήνοντας αιχμές προς όλους.

Συγκεκριμένα, έγραψε μεταξύ άλλων…

«Ελλάδα η μία και μοναδική. Παγκόσμιο ρεκόρ στο όλοι αντάμα και ο ψωριάρης χώρια. Παγκόσμιο ρεκόρ στο η δική μου δουλειά να γίνει κι άσε τους άλλους να φωνάζουν.Παγκόσμιο ρεκόρ 3 προετοιμασίες σε 10 μήνες. Παγκόσμιο ρεκόρ στα θα θα θα. Παγκόσμιο ρεκόρ στο όλοι φταίνε εκτός από εμάς.

Παγκόσμιο ρεκόρ να υπάρχει επαγγελματική λίγκα χωρίς έσοδα εδώ και 12 μήνες. Παγκόσμιο ρεκόρ Κύπελλο με 14 ομάδες. Η μόνη ομάδα στον πλανήτη που οι κάτοικοι χορταίνουν με τα θα, ψηφίζουν τα θα, μετά βρίζουν μέχρι τα επόμενα θα».