Και επίσημα ξανά στα γήπεδα οι ομάδες της Football League

  • Football League
  • Πριν από 17 ημέρες
  • 200 προβολές
img

Και επίσημα ξανά στα γήπεδα οι ομάδες της Football League


Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ομάδες της Football League, από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021). Οι αθλητές θα πρέπει να κάνουν εβδομαδιαίο έλεγχο με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Αναλυτικά: «Η χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και η δυνατότητα προπονήσεων των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, προστίθενται από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις έως τώρα επιτρεπόμενες αθλητικές δραστηριότητες, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021) για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας».

Η λειτουργία και χρήση των ανοικτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων, υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, προβλέπεται πλέον εφόσον:

- τηρείται η απόσταση του ενός (1) ατόμου ανά 25 τ.μ. νερού,
- διενεργείται εβδομαδιαίο τεστ για κορωνοϊό COVID-19 και
- διατηρούνται τα αποδυτήρια κλειστά.».