Χρέος όλων να τελειώσουν τα πρωταθλήματα

  • Πριν από 9 ημέρες
  • 513 προβολές
img

Χρέος όλων να τελειώσουν τα πρωταθλήματα


Οι δυσκολίες επανέναρξης του αθλητισμού είναι δεδομένες. Ο αθλητής δεν είναι καφετέρια που θα ανοίξεις την πόρτα, τα μηχανήματα και θα περιμένεις τους πελάτες.

Ο αθλητής θέλει να ξεκινήσει σταδιακά την προετοιμασία του, ώστε να βρεθεί σε περίπου 1 μήνα σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Φυσικά κανείς δε θα περιμένει επιδόσεις αλλά το κύριο ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι οι αποφυγή των τραυματισμών.

Ο αθλητισμός είναι μακράν ο κλάδος που βίωσε την απαξίωση από την «ειδικούς». Και είναι ο κλάδος που θα δυσκολευτεί περισσότερο από όλους να ανακάμψει.

Με την είδηση επανέναρξης προπονήσεων και αγώνων οι περισσότεροι παράγοντες δήλωσαν την αυτονόητη ικανοποίησή τους που θα μπορέσουν να συνεχίσουν ασχολούμενοι με τις ομάδες τους.

Υπάρχουν φυσικά και φωνές που λένε ότι ίσως είναι καλύτερα να τα αφήσουμε όλα για Σεπτέμβριο. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες φωνές. Όμως κύριοι από τη στιγμή που αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την ηγεσία κάποιας ομάδας πάει να πει ότι αγαπάτε το άθλημα. Πως λοιπόν λέτε τώρα που μετά από τόσο καιρό σας δόθηκε η δυνατότητα επανέναρξης … να το αφήσουμε για αργότερα;

Αν σκέφτεστε τα έξοδα (λογικό), απλά κάντε περικοπές από όλα τα άλλα πλην των απαραίτητων. Μειώστε τα συμβόλαια, απαιτείστε βοήθεια από τους τοπικούς άρχοντες και απαιτείστε δραστικές μειώσεις στα έξοδα διαιτησίας. Ας γίνει ένας γύρος, ας γίνουν πολλοί όμιλοι, ακόμα ακόμα σε μικρότερες κατηγορίες ας μην υπάρχει και βαθμολογία.

Σκοπός δεν είναι πλέον να βγείτε πρωταθλητές. Σκοπός και χρέος όλων είναι να παιχτεί…μπάλα.

INSPORT.GR