ΕΠΣ Μακεδονίας | Ο κ.Δημητριάδης έπραξε αυτό για το οποίο εκλέχθηκε

  • Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας
  • Πριν από 9 ημέρες
  • 498 προβολές
img

ΕΠΣ Μακεδονίας | Ο κ.Δημητριάδης έπραξε αυτό για το οποίο εκλέχθηκε


Ο αθλητισμός και κυρίως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται ακόμα στο μηδέν. Δεν έχουν δοθεί ακόμα οι σχετικές άδειες για άνοιγμα των προπονήσεων τόσο των ανδρικών τμημάτων, όσο και των ακαδημιών. Την ώρα που στην χειρότερη επιδημιολογικά Κύπρο η μπάλα πλέον κυλάει πάνω στο χορτάρι, στην Ελλάδα οι «ειδικοί» ακόμα το σκέφτονται.

Αργά ή γρήγορα πάντως αναμένεται να δοθεί η άδεια προπονήσεων και σε ερασιτεχνικές ομάδες, τηρώντας το εβδομαδιαίο τεστ. Κανείς δε λέει ότι αυτό είναι εύκολο καθώς εκτός από τα πρακτικά μέρη (όλοι οι αθλητές σε ένα μέρος μια δεδομένη στιγμή καθώς μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο) υπάρχει και το μεγάλο αγκάθι που λέγεται «κόστος».

Η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας πριν λίγες ημέρες (17/2 δείτε εδώ σχετικά) χτύπησε την πόρτα της Περιφέρειας ζητώντας να μεριμνήσει ώστε να γίνουν τα τεστ στις ερασιτεχνικές ομάδες.

Είναι χρέος της κάθε διοίκησης ΕΠΣ να κάνει τα αδύνατα δυνατά, να χτυπήσει πόρτες να βαρέσει γροθιές στα γραφεία για να γίνει η επανέναρξη. Ο αθλητισμός έχει πίσω του εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους (ας πούμε καλύτερα «ψηφοφόρους» για να το καταλάβουν μερικοί τοπικοί άρχοντες καλύτερα). Ο αθλητισμός δεν το έχει εκμεταλλευτεί ποτέ αυτό. Προφανώς αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείξει την δύναμή του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας δηλαδή έκανε το αυτονόητο, αυτό για το οποίο εκλέχθηκε. Να μεριμνήσει, να προσπαθήσει για να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

Θα τα καταφέρει; Κανείς δε το γνωρίζει αλλά ο κ.Δημητριάδης έκανε αυτό που έπρεπε: ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ. Αυτό έπρεπε να κάνει και αυτό έκανε. Σκοπός να ξανακυλήσει η μπάλα στο χορτάρι.

• Φώτο αρχείου

INSPORT.GR