Ανακοίνωση του INSPORT.GR – Παρατείνονται όλες οι χορηγίες μέχρι το καλοκαίρι του 2022

  • INSPORT.GR
  • Πριν από 3 ημέρες
  • 243 προβολές
img

Ανακοίνωση του INSPORT.GR – Παρατείνονται όλες οι χορηγίες μέχρι το καλοκαίρι του 2022


Μετά από αδικαιολόγητα πολλούς μήνες η δράση επιστρέφει στα γήπεδα. Ο αθλητισμός υπήρξε και αυτός θύμα, όπως και πολλοί άλλοι κλάδοι της οικονομίας και της κοινωνίας. Θύμα από ανθρώπους άσχετους με πολλά από τα αντικείμενα για τα οποία κλήθηκαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Από ανθρώπους που τους ενδιέφεραν μόνο 2-3 «νούμερα», αδιαφορώντας για πολλά άλλα «νούμερα» που η μελέτη τους δείχνει την φτωχοποίηση εκατομμυρίων Έλληνων.

Καθημερινές ιστορίες και διαμαρτυρίες του κόσμου αποδεικνύουν ότι αυτοί που «σώθηκαν» , είναι πολλοί λιγότεροι από αυτούς που θα εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο λόγω αναβληθέντων χειρουργείων, λόγω παραμέλησης της υγείας τους, της διατροφής τους, των συνθηκών ζωής τους και λόγω του ψυχολογικών προβλημάτων που είναι η βάση πολλών παθολογικών αιτιών.

Στόχος τους η νεολαία

Θύμα -όπως πάντα- η νεολαία. Η νεολαία που είτε είχε σχέση με τον αθλητισμό είτε όχι και το μόνο που ήθελε είναι να ζήσει, να δημιουργήσει, να μορφωθεί και να διασκεδάσει βρέθηκε στο στόχαστρο. Εμείς ζήσαμε και στην ηλικία μας ίσως ένας χρόνος χωρίς ζωή στην ουσία να έχει λιγότερη σημασία πλέον. Επιτέθηκαν στη νεολαία κλείνοντας σχολεία και σχολές, κλείνοντας αθλητικούς χώρους, πάρκα, παραλίες ακόμα και παιδικές χαρές. Τόσο μίσος για τη νεολαία, τέτοια εκμετάλλευση απλά για να περάσουν 12 μήνες χωρίς διεκδικήσεις, διαμαρτυρίες, απλά για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους έστω και έτσι. Νόμισαν ότι έτσι θα ησυχάσουν ξεχνώντας ότι το καπάκι μπορείς να το κλείσεις, αλλά όταν αυτό πεταχτεί θα είναι πολύ χειρότερα. Κυνήγησαν ανελέητα την νεολαία, επέβαλαν πρόστιμα σε άνεργους ανθρώπους, έβαλαν την κακόμοιρη αστυνομία για ακόμη μία φορά απέναντι στο λαό υποβαθμίζονται εντελώς άδικα για ακόμη μία φορά την αποστολή της. Ξέθαψαν ότι πιο κατασταλτικό και καταπιεστικό υπήρχε και το φόρτωσαν σε έναν λαό που επί 10 χρόνια ζει με μνημόνια. Η μαγκιά τους έφτασε για ακόμα μία φορά μέχρι εκεί που φτάνουν τα πρόστιμά τους. Καμία έκπληξη. Αυτό ξέρουν αυτό κάνουν για ακόμη μία φορά. Μέχρι την επόμενη φορά που με κάποια άλλη δικαιολογία θα επαναλάβουν τα ίδια και χειρότερα.
Ο χρόνος όμως που έκλεψαν από την νεολαία από τα νέα παιδιά, θα τους κυνηγάει για όλους τη ζωή και ελπίζουμε και μετά από αυτή.

Παράταση χορηγιών

Όπως και να’χει η περιπέτεια φτάνει στο τέλος της, ίσως όχι άμεσα αλλά σε μερικούς μήνες. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο και οι «επόμενες 2 εβδομάδες» δεν συνεχίζουν να είναι «κρίσιμες» για πολλούς μήνες ακόμα, η «μπάλα» θα αρχίσει να κυλάει και πάλι με την ευχή όλων να μην ξανασταματήσει, όπως έγινε άδικα και αδικαιολόγητα πολλές φορές.

Το INSPORT.GR με την έναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας θα επιστέψει στον φυσικό του χώρο…στο γήπεδο. Με ζωντανές μεταδόσεις και στιγμιότυπα από αγώνες μικρότερων πρωταθλημάτων.

Όλες οι χορηγίες οι οποίες είχαν συμφωνηθεί για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα παραταθούν μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και δε θα προσμετρηθούν οι μήνες που πραγματοποιήθηκαν οι όποιες μεταδόσεις ούτε αυτές που θα γίνουν μέχρι το καλοκαίρι.

Έτσι το INSPORT.GR θέλει να ευχαριστήσει όσους το εμπιστεύθηκαν για την προβολή τους και έπεσαν και αυτοί θύμα των «ειδικών».

Δε θα χαθούμε

Να είστε σίγουροι ότι θα «επανέλθουμε» όλοι. Όπως επίσης είναι σίγουρο ότι οι «ειδικοί» όπως και αυτοί που τους διόρισαν ότι δε θα ξεχαστούν όταν θα έρθει η ώρα της κρίσεως. Αυτοί που πετάνε ακόμα και τώρα το μπαλάκι ο ένας στον άλλον ανάλογα με την περίσταση νομίζοντας ότι οι υπόλοιποι είναι οι βλάκες της υπόθεσης. Νόμιζουν!!!

Τα καλύτερα έρχονται εντός και εκτός γηπέδων και η συνέχεια θα είναι πλέον άκρως απολαυστική.

INSPORT.GR