Γ ΕΘΝΙΚΗ

Μακεδονικός | Συνεχίζουν Τσουκάνης και Τσιαμπάζης – Αρκετές λύσεις συνεργασιών


21/7/2021 11:02:05      166 προβολές

Συνεχίζουν στα «πράσινα» Τσουκάνης και Τσιαμπάζης

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο εμβληματικούς για το σύλλογο ποδοσφαιριστές, τον Στέλιο Τσουκάνη και τον Παναγιώτη Τσιαμπάζη (φώτο).

Οι δύο εκ των αρχηγών των «πρασίνων» έχουν πολυετή παρουσία στην ομάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να εξελίσσεται αυτή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, χάρη στο ταλέντο και την ποδοσφαιρική τους ποιότητα, αλλά φυσικά και χάρη στις προσωπικότητες τους.

Ο Τσουκάνης φόρεσε την πράσινη φανέλα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, βαδίζοντας πλέον στην πέμπτη του σεζόν στο σύλλογο μας. Οι παρουσίες του στους «πρασίνους» συνδυάστηκαν με βραβεία πρώτου σκόρερ αλλά και το «βραβείο» ενός εκ των χαρισματικότερων «στρατηγών» της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Ο Τσιαμπάζης – μια εξίσου ηγετική φυσιογνωμία – είναι απόφοιτος της Ακαδημίας του Μακεδονικού, ένας ποδοσφαιριστής που προωθήθηκε το 2013 στην ανδρική ομάδα και γρήγορα ξεχώρισε, με αποτέλεσμα να «μετακομίσει» στην Κ20 του ΠΑΟΚ, από την οποία επέστρεψε στην Πολίχνη την επόμενη σεζόν για να «δέσει» στους «πράσινους» και να ηγηθεί των προσπαθειών τους να πρωταγωνιστήσουν κάθε χρόνο.


Δεν συνεχίζουν στον Μακεδονικό οι Χουζούρης, Τούλης, Κορέας και Προσκυνητόπουλος

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Χουζούρη, Δημήτρη Τούλη, Κίμων Κορέα και Μάρκο Προσκυνητόπουλο.

01.

Αγροτικός Αστέρας | Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας

29/7/2021 12:39:45

02.

Μακεδονικός | Σημαντική ενίσχυση με τον τερματοφύλακα Γουναρίδη

29/7/2021 12:37:08

03.

Αναγέννηση Γιαννιτσών | Νέα διοίκηση, ίδιος προπονητής

28/7/2021 13:36:54